Argentina na Bomboneri svladala Venezuelu; Messi: Ne znam što će biti nakon SP-a

messi
epaselect epa09336524 Lionel Messi of Argentina celebrates their win against Brazil at the end of the Copa America final soccer match at Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, 10 July 2021. Argentina beat Brazil 1-0 to win Copa America. EPA/ANDRE COELHO

U posljednjoj utakmici 17. kola južnoameričkih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo Argentina je u Buenos Airesu pobijedila Venezuelu s 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova utakmica bila je bez posebne rezultatske težine jer je Argentina već ranije osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo krajem ove godine, dok je Venezuela i prije utakmice bila na posljednjem mjestu ljestvice.

Puno se pričalo je li ovo možda posljednja Messijeva utakmica u dresu reprezentacije u Buenos Airesu, a nakon susreta argentinska zvijezda govorila je i o svojoj budućnosti u nacionalnom dresu.

– Ne znam, razmišljam o tome tko nam je prvi idući suparnik. Dakle, prvo razmišljam o Ekvadoru. Potom o pripremnim utakmicama u rujnu i listopadu, a nakon toga ću o Svjetskom prvenstvu. Nakon toga? Ponavljam, ne znam, rekao je Messi koji je za Argentinu odigrao četiri Svjetska prvenstva, a 2014. godine u Brazilu je igrao finale u kojemu su Gaučosi poraženi od Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.