Armada dala podršku BBB-ima: ‘Dosta je terora, dosta je medijskih laži i manipulacija!’

Foto: Facebook

Pripadnici Armade dali su podršku BBB-ima na riječkoj Kantridi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odbijanje pružanja liječničke pomoći, uklanjanje dokaza, ignoriranje i odbijanje pomoći svojim državljanima od strane hrvatskog konzulata…
sramite se! Dosta je terora, dosta je medijskih laži i manipulacija! Hrvatski navijači zajedno od svega jači!”, napisali su na Facebooku Armade.

Na Kantridi oko stotinu pripadnika okupilo se uz poruke na transparentima: “Sloboda navijačima”, “Hrpa govana za laži i izmišljotine školovana”, “Hrvatski navijači zajedno od svega jači”, “Crknite novinari”, “Istina uvijek nađe put i nikad nije uzalud”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.