AS: Real prodaje pola svlačionice, i Luka Modrić može slobodno otići

epa08250592 Manchester City's Rodrigo Hernandez (L) duels for the ball with Real Madrid's Luka Modric (R) during the UEFA Champions League round of 16, first leg, soccer match between Real Madrid and Manchester City at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 26 February 2020. EPA/RODRIGO JIMENEZ

Real Madrid imao je ovog ljeta velike planove, ali zbog pandemije koronavirusa ništa od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS piše kako će Real ovog ljeta prodavati, a kupovati samo ako dovoljno napuni blagajnu.

Na listi za prodaju su Gareth Bale, James Rodriguez, i Lucas Vazquez i Mariano Diaz. Zatim Marcelu i Luki Modriću su poručili da im neće raditi nikakve probleme ako nađu novi angažman te da će im izaći u susret kad je odšteta u pitanju.

Ovog se ljeta s posudbe vraćaju Achraf Hakimi i Martin Odegaard, zatim iz Seville dolazi Sergio Regulion, iz Arsenala se vraća Dani Ceballos, a iz Mallorce dolazi odlični 18-godišnji Takefusa Kubo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.