AS tvrdi nakon Rakitićevog istupa na Poljudu: Barcelona ga je spremna pustiti

Foto: fah

“U nogometu se ponekad događaju stvari koje se ne mogu razumijeti, ali ih se mora poštovati. Teško mi je jer sam naviknut igrati, uvijek sam bio spreman i davao sve za svoju momčad. Moja se situacija u Barceloni promijenila i zato mi je krivo, ali dat ću sve od sebe da se to što prije promijeni. Jedva čekam vratiti se na teren, želim igrati za Barcelonu jer nema boljeg mjesta za nogometaša, to je najveći klub na svijetu gdje igram s najboljim nogometašem svih vremena. Jedva čekam svaki trening, uvijek želim igrati i pobijediti, nisam takav da mogu samo odrađivati ugovor i šetati uz more. Krajem prijelaznog roka najbolje je bilo razgovarati o mom statusu, ostao sam, i mislim da nije slučajno kako me Barcelonina publika prošli vikend primila. Osim toga, sretan sam što imam divnu obitelj i kod kuće mogu izvući pozitivnu snagu i brzo zaboraviti neugodnosti. Željan sam nogometa, borbe, želim biti dio svog kluba i svoje reprezentacije”, rekao je prije nekoliko dana Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je došlo i do Barcelone, koja ga je odlučila pustiti da ode ako do prijelaznog roka u siječnju i dalje bude nezadovoljan minutažom.

“Dva mjeseca je rok u kojem će vidjeti razvoj situacije, ali kako stvari stoje, klub je sprema pustiti hrvatskog veznjaka da ode u siječanjskom prijelaznom roku”, piše AS.

Prvi put je Rakitić iskazao nezadovoljstvo, a u klubu ga zasad ne žele izgubiti. Ipak, ako se situacija ne promijeni, hrvatski će veznjak vjerojatno napustiti klub nakon pet i pol godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.