Atletico na krilima fenomenalnog Luisa Suareza juri prema naslovu

Foto: Twitter

U 21. kolu španjolske lige nogometaši vodećeg Atletico Madrida svladali su u gostima Cadiz sa 4:2. Ovom pobjedom, a nakon kiksa Real Madrida, Atletico juri prema naslovu prvaka i to na krilima donedavnog napadača Barcelone Luisa Suareza, kojeg je s Nou Campa potjerao Ronald Koeman. Vjerojatno je sada i treneru Barce jasno kakvu je pogrešku napravio, nije jedina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Cadiz namučio Atletico ipak se pamte samo zlata vrijedna tri boda. Kako smo već spomenuli junak utakmice bio je urugvajski napadač koji je zabio dva pogotka. Gosti su do prednosti došli u 28. minuti utakmice kada je Suarez postigao sjajan pogodak iz slobodnog udarca. Samo sedam minuta nakon toga Cadiz je stigao do poravnanja, iskusni Alvaro Negredo pogodio je vrata Jana Oblaka.

U samoj završnici prvog poluvremena Atletico je ponovno poveo, asistirao je Lemar je asistirao, a uz dosta sreće gol za 2:1 postigao je Saul u 44. minuti utakmice. Do trećeg pogotka gosti iz Madrida stigli su nakon pet minuta drugog dijela. Sudac je svirao kazneni udarac, zabio je za 3:1 Suarez. A tko drugi? Izgledalo je kako je ovim pogotkom priča završila. Međutim, domaćin se nije predavao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

U 71. minuti uspjeli su smanjiti 3:2, a svoj drugi gol na utakmici postigao je Negredo. Cadiz je imao još nekoliko prilika u samoj završnici, no Oblak je bio sjajan. Atletico Madrid sve je dvojbe riješio u 89. minuti kada je Koke pogodio za konačnih 4:2.

Nakon ove utakmice Atletico je, dakako, ostao prvi na ljestvici sa 50 osvojenih bodova, dok je Cadiz na 13. mjestu te ima 24 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.