ATP Brisbane: Japanac Kei Nishikori i Francuz Jeremy Chardy u polufinalu

Foto: fah

Najbolji japanski tenisač Kei Nishikori i Francuz Jeremy Chardy čine prvi polufinalni par na ATP turniru u Brisbaneu, a drugi polufinalni par doznat ćemo u petak, kad su na rasporedu preostala dva četvrtfinalna dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nishikori je sa 7-5, 7-5 nadigrao pobjednika Brisbanea iz 2017. godine, Bugarina Grigora Dimitrova, dok se Chardy namučio s japanskim kvalifikantom Yasutakom Uchiyamom te spasio i meč-loptu u 12. gemu odlučujućeg seta prije nego što je uspio slaviti sa 6-4, 3-6, 7-6 (4).

U četvrtak je posljednje mjesto u četvrtfinalu izborio Francuz Jo-Wilfried Tsonga nadigravši sa 7-6 (5), 6-3 Japanca Tara Daniela, sretnog gubitnika iz kvalifikacija, koji je ušao u glavni turnir nakon odustajanja Rafaela Nadala.

Tsonga će u četvrtfinalu igrati protiv domaće nade Alexa de Minaura, a posljednjeg polufinalistu dobit ćemo iz dvoboja Kanađanina Miloša Raonića i Rusa Daniila Medvjedjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ATP Brisbane – 2. kolo

Jo-Wilfried Tsonga (Fra) – Taro Daniel (Jap) 7-6 (5), 6-3

četvrtfinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeremy Chardy (Fra) – Yasutaka Uchiyama (Jap) 6-4, 3-6, 7-6 (4)

Kei Nishikori (Jap/2) – Grigor Dimitrov (Bug/6) 7-5, 7-5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.