ATP finale: Druga pobjeda Đokovića, lako preko Zvereva

Foto: fah

U 2. kolu skupine “Guga Kuerten” ATP finala u londonskoj O2 Areni prvi tenisač svijeta Srbin Novak Đoković u srijedu je svladao Nijemca Alexandera Zvereva sa 6-4, 6-1 nakon sat i 18 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom setu obojica su bili uvjerljivi na svojim servisima sve do devetog gema, kada je Zverev imao dvije break lopte. No, Đoković se spasio, a u idućem gemu je on zaprijetio servisu svog protivnika. Dvije set lopte je propustio, ali treću je uspio realizirati. U drugom setu, kod vodstva 2-1, Đoković je napravio break i nakon toga se igra Zvereva raspala. Đoković mu je do kraja meča prepustio samo jedan poen.

To je druga pobjeda Đokovića na ATP finalu, prije dva dana svladao je Amerikanca Johna Isnera (6-4, 6-3).

U istoj skupini najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji je u 1. kolu poražen od Zvereva (6-7, 6-7), večeras u 21 sat igra protiv Johna Isnera, s kojim ima pozitivan omjer 7-3. No, u njihovu posljednjem susretu u ožujku ove godine u Miamiju slavio je Isner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.