ATP Masters u Londonu: Juan Sebastian Cabal i Robert Farah u polufinalu

Foto: Twitter

Kolumbijci Juan Sebastian Cabal i Robert Farah izborili su plasman u polufinale turnira parova na ATP “mastersu” tenisača zahvaljujući 6-3, 7-6 (5) pobjedi protiv Južnoafrikanca Ravena Klaasena i Novozelanđanina Michaela Venusa u izravnom susretu za drugo mjesto u skupini “Llodra/Santoro”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cabal i Farah zauzeli su drugo mjesto u skupini s omjerom pobjeda i poraza 2-1, a Klaasen i Venus sa 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo mjesto s maksimalne tri pobjede osvojili su Britanac Jamie Murray i Brazilac Bruno Soares, oni su u četvrtak svladali Finca Henrija Kontinena i Australca Johna Peersa sa 3-6, 7-6 (3), 10-3.

Kontinen i Peers su u 3. kolu zamijenili Hrvata Nikolu Mektića i Austrijanca Alexandera Peyu koji su odustali od daljnjeg nastupa nakon dva poraza zbog Peyine ozljede lakta.

SKUPINA “Llodra/Santoro”:
Jamie Murray/Bruno Soares (VB/Bra/4) – Henri Kontinen/John Peers (Fin/Aus/9) 3-6, 7-6(3), 10-3
Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Kol/2) – Raven Klaasen/Michael Venus (JAR/NZ/6) 6-3, 7-6 (5)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TABLICA.
1. Murray/Soares 3 3 0 6-2 3
2. Cabal/Farah 3 2 1 4-2 2
3. Klaasen/Venus 3 1 2 3-4 1
4. Mektić/Peya 2 0 2 0-4 0
5. Kontinen/Peers 1 0 1 1-2 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.