ATP Masters u Londonu: Pobjeda francuskog para…

Foto: fah

U susretu 2. kola skupine “Knowles/Nestor” na ATP Mastersu tenisača u Londonu Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut pobijedili su Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela 6-2, 6-4 ostvarivši prvu pobjedu u skupini

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom susretu iz ove skupine najbolji par na svijetu, Hrvat Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach izgubio je od Amerikanac Mikea Bryana i Jacka Socka sa 4-6, 6-7 (4) nakon sat i 23 minute igre.

Pavić i Marach tako nakon dva nastupa imaju po pobjedu i poraz, baš kao i Francuzi Herbert i Mahut, dok su Bryan i Sock ostvarili drugu pobjedu. Na začelju su Kubot i Melo s dva poraza.

Pavić i Marach će prolazak u polufinale Mastersa tražiti u petak kada će u 3. kolu igrati protiv Kubota i Mela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI
SKUPINA “KNOWLES/NESTOR”:
Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Fra/N.8) – Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polj/Bra/N.3) 6-2,6-4
MATE PAVIĆ/Oliver Marach (HRV/Aut/N.1) – Mike Bryan/Jack Sock (SAD/N.5) 4-6, 6-7 (4)

LJESTVICA
1. Bryan/Sock (SAD) 2 2 0 4-0 2
2. Marach/PAVIĆ (Aut/HRV) 2 1 1 2-2 1
2. Herbert/Mahut (Fra) 2 1 1 2-2 1
4. Kubot/Melo (Polj/Bra) 2 0 2 0-4 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.