Mediji Mamića optužili da je pobjegao u Emirate, on odgovara: ‘Evo me u Međugorju’

Foto: Snimka zaslona

Nakon što se prije nekoliko dana pojavila informacija da će osječki Županijski sud 30. studenog ponovno odlučivati o prijedlogu Uskoka da se bivšem čelniku NK Dinamo Zdravku Mamiću odredi istražni zatvor u slučaju druge optužnice za izvlačenje novca iz toga kluba, krenule su priče kako postoji mogućnost da Mamić bude izručen Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal iz BiH, Dnevnik.ba, objavio je tako informaciju kako je Zdravko Mamić pobjegao iz BiH u Ujedinjene Arapske Emirate. Zatim je istu informaciju na svom Twitteru objavio novinar N1 Hrvoje Krešić.

“Neslužbeno: Zdravko Mamić više nije u BiH, najvjerojatnije je danas sa mostarske zračne luke poletio za Ujedinjene Arapske Emirate”, napisao je,

No, Zdravko Mamić sve je demantirao za Dnevni Avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije to točno, evo me u Međugorju, nigdje nisam pobjegao. Točno je samo da je moj brat Zoran bio kod mene u posjeti i vratio se u Emirate, gdje i radi”, rekao je Mamić za Avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.