ATP Rotterdam: Franko Škugor u glavnom turniru pojedinaca

Foto: fah

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Franko Škugor (ATP – 359.) koji je kao zamjena ušao u kvalifikacije pojedinaca na ATP turniru serije 500 u Rotterdamu, u nedjelju je pobijedio 19-godišnjeg Nizozemca Ryana Nijboera sa 4-6, 6-2, 6-4 i plasirao se u glavni turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenčanin je posljednji put u glavnom ždrijebu na ATP turniru igrao u kolovozu prošle godine u američkom Winston-Salemu, gdje je iz kvalifikacija stigao do 2. kola. Na turniru iz ATP serije 500 posljednji put je igrao 2017. u Tokiju, gdje je također do glavnog ždrijeba stigao iz kvalifikacija.

Škugorov suparnik u 1. kolu bit će poznat po završetku posljednjeg kvalifikacijskog meča, a potencijalni kandidati su Kanađanin Denis Shapovalov, Čeh Tomaš Berdych, Francuzi Lucas Pouille i Jo-Wilfried Tsonga te Talijan Andreas Seppi.

Škugor će s partnerom Dominicom Inglotom igrati na turniru parova, a u prvom kolu ih čekaju NIzozemci Haase i Middelkoop. Još trojica Hrvata su u turniru parova. Prvi nositelji Mate Pavić i Oliver Marach igrat će protiv Ivana Dodiga i Francuza Edouarda Roger-Vasselina, dok će Nikola Mektić i Španjolac Marcel Granollers Pujol za suparnike imati Belgijca Davida Goffina i Francuza Lucasa Pouillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.