ATP/WTA Cincinnati: Rafael Nadal i Bianca Andreescu odustali od nastupa

Foto: fah

Pobjednici Rogers Cupa, Španjolac Rafael Nadal u konkurenciji tenisača i Kanađanka Bianca Andreescu u konkurenciji tenisačica, odustali su od nastupa na ovotjednom turniru u Cincinnatiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal je bio postavljen za 2. nositelja turnira Masters 1000 serije, a kao razlog za otkaz nastupa naveo je umor. U ždrijebu će ga zamijeniti Kazahstanac Mihail Kukuškin, koji je poražen u posljednjem kolu kvalifikacija, ali je dobio priliku s jednom pobjedom u glavnom turniru doći do osmine finala, jer je Nadal trebao biti slobodan u 1. kolu. Kukuškin čeka pobjednika meča Čileanca Cristiana Garina i Francuza Adriana Mannarina.

Od nastupa na WTA Premier turniru tenisačica odustala je Bianca Andreescu, koja je nakon trijumfa u Torontu, gdje je postala prvom domaćom pobjednicom u povijesti, rekla da je “iza nje težak tjedan te da mora poslušati svoje tijelo.”

Andreescu je do trofeja došla nakon što joj je Serena Williams predala finalni dvoboj pri vodstvu Kanađanke 3-1 u prvom setu. Williams je na predaju natjerala ozljeda leđa, a zanimljivo je da 37-godišnja Amerikanka još uvijek nije odlučila izaći iz ždrijeba u Cincinnatiju, gdje bi u 1. kolu trebala igrati protiv kazahstanske kvalifikantice Zarine Dijas. Biancu Andreescu je u ždrijebu zamijenila Portorikanka Monica Puig koja će se za 2. kolo boriti s Ukrajinkom Lesijom Curenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.