Bio bi atrakcija HNL-a i magnet za publiku: Ako je Hajduk zvao Ivicu Olića, zašto nije Dinamo?

Foto: fah

Jedan od najboljih hrvatskih napadača posljednjih petanestak godina, 36-godišnji Ivica Olić, u razgovoru za Jutarnji list potvrdio je ono što se kroz medije provlačilo prije nego što je svoju karijeru nastavio u bavarskom drugoligašu TSV 1860 Münchenu, dakle, Olić je trebao, imao tu želju, završiti karijeru u Hajduku. No, inozemstvo je imalo prioritet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na pitanje jesu li ga zvali iz Dinama, Rijeke ili Hajduka Olić odgovara: “Jedino nisu iz Dinama, ali, prije godinu dana je Rijeka pokazala zanimanje. Ovog ljeta sam bio u ozbiljnom kontaktu s Hajdukom, zvao me predsjednik Kos, činio mi se vrlo ozbiljnim. Međutim, čekao sam kako će se razvijati stvari s Münchenom 1860, dao sam riječ. Iako sam se bio zagrijao za Hajduk.” Dakle, jedino “njegov” Dinamo nije zvao igrača koji je u plavom dresu stekao nogometnu afirmaciju, stigao do reprezentacije, i osvajao trofeje.

Iako Dinamo zagovara mladu momčad, iako u Dinamu uglavnom igraju igrači, kao u izlogu, koji odigraju dobro godinu ili dvije a onda sa nepunih dvadeset odlaze trbuhom za kruhom u bijeli svijet, Ivica Olić bio bi atrakcija Prve hrvatske nogometne lige i dobrim dijelom magnet za publiku, koje, nažalost, na Maksimiru nema ili je ima jako malo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.