Barcelona – Bayern finale prije finala? Luis Suarez nastavio neobičan niz, ima i loših vijesti za katalonski klub…

Foto: fah

Barcelona je u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka, na praznom Camp Nou, u jednoj ne baš briljantnoj predstavi, pobijedila Napoli 3:1. Kako je prva utakmica u Napulju završila 1:1 katalonski klub izborio je četvrtfinale. U četvrtfinalu, iako će se igrati na samo jednu utakmicu, a ne dvije kako je to prije korone bio slučaj, će Barcelona igrati protiv vrlo jakog Bayerna, koji je sinoć deklasirao Chelsea. Bayern je, prema svemu viđenom sinoć, favorit, no, momčad koja ima Lionela Messija može svakoga pobijediti, pogotovo ako se igra na samo jednu utakmicu. Neki smatraju kako je to zapravo finale prije finala ovosezonske Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotke na Nou Campu su postigli Lenglet na asistenciju Rakitića, Leo Messi i Luis Suarez iz jedanaesterca, prije nego što je Insigne postigao počasni gol za Napoli, također iz jedanaesterca, Kazneni udarac za Napoli je skrivio hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, koji se odmah našao na meti kritika Marce. Spomenimo i jednu zanimljivost, vjerojatno Suarez ne bi ni zabio sinoć da je Messi u tom trenutku bio spreman za igru, odnosno da je mogao pucati vjerojatno bi Argentinac i pucao iako je kazneni udarac napravljen baš nad njim.

Luis Suarez je s druge strane golom protiv Napolija nastavio neobičan niz. Naime, posljednjih šesnaest golova u Ligi prvaka Urugvajac je zabio na Nou Campu. Skoro je pet godina prošlo otkako je posljednji put Suarez zabio u gostima u Ligi prvaka, što i nije baš najbolja vijest za Barcu uoči četvrtfinala protiv Bayerna budući da se sve preostale utakmice igraju na neutralnom terenu. Luisu Suarezu je ovo bio četvrti pogodak u Ligi prvaka ove sezone, a 25. u karijeri u ovom natjecanju. Daleko je to od Cristiana Ronalda koji ih je zabio 130 ili Messija koji je dao 115. Prvi je gol zabio Suarez za Ajax, a sve ostale za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.