Barcelona ima novog kapetana

Foto: fah

Španjolski nogometni reprezentativac, 33-godišnji Sergio Busquets novi je kapetan Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlaskom Lionela Messija, mjesto kapetana u momčadi Barcelone ostalo je upražnjeno, ali katalonski div brzo je pronašao zamjenu. Busquets će kapetansku traku nositi kad god bude na terenu, a dobio je i zamjenike. Gerard PiqueSergi Roberto i Jordi Alba izmjenjivat će se prema potrebi. Busquets, Pique i Sergi Roberto bilu su zamjenici kapetana i proteklih sezona dok se Alba priključio navedenom društvu nakon povratka s Eura 2020. Sva četvorica su izdanci poznate nogometne škole Barcelone, La Masia. Busquets je službeno nastupio kao kapetan za Barcelonu u nedjelju u finalu Gamper kupa protiv Juventusa kojeg je katalonska momčad osvojila pobjedom od 3:0.

– Borit ćemo se na svim poljima s vama, navijačima. Potrebniji ste nam neko ikad pre. Potrebni su nam vaša podrška, pomoć, sigurni smo da ćete nam to pružiti, rekao je Busquets pred utakmicu s Juventusom.

Busquets je za Barcelonu odigrao 629 utakmica uz 15 postignutih golova i 41 asistenciju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.