Barcelona krenula s pripremama s Halilovićem, ali bez Messija, Rakitića, Inieste…

Foto: Twitter

Španjolski prvak Barcelona krenula je s pripremama za novu sezonu. Barca, naravno, ima najviše ciljeve, kao i uvijek, španjolski naslov, Ligu prvaka i Kup kralja.  Momčad za koju igra Leo Messi ne može drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović, koji nije putovao na Euro u Francusku zajedno s Vatrenima, nalazio se među desetak igrača koji su se vratili s odmora i koji kreću s pripremama, najprije u Barceloni, a onda kad se momčad kompletira Barca odlazi na turneju kako bi u završnom “glancu” brusila formu za sezonu 2016./2017.

Uz hrvatskog reprezentativca treneru Luisu Enriqueu odazvali su se  Luis Suárez, Munir El Haddadi, Sergi Roberto, Adriano Correia, Aleix Vidal, Jérémy Mathieu, Jordi Masip i Sergi Samper. Dakle, među njima nije bilo drugog hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Igrači koji su došli na pripreme podvrgnuti su, kao što je to u Barci kao velikom i profesionalnom klubu običaj, liječničkim testovima, nakon čega su odradili i prvi trening na kultnom Camp Nou.

Iako se odazvao treneru izgledno je da će Alen Halilović zajedno s Adrianom napustiti Barcu te da dugo neće ostati na pripremama ovog velikog kluba. Zasad se ne zna klub u koji će Alen, spekulacija je jako puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak ekipe pridružiti će se malobrojnoj skupini koja je krenula s treninzima vrlo skoro, primjerice Messi je na odmoru u Ibizi i u ovom trenutku ne razmišlja puno o treninzima,  Arda Turan se vraća 25. srpnja, 1. kolovoza vratit će se spomenuti Lionel Messi, Mascherano, Bravo, Alba, Busquets, Piqué, Iniesta, Vermaelen i Rakitić.

Najkasnije na pripreme se vraćaju Umiti, Digne, Ter Stegen, Tello, Montoya i Douglas i to tek 8. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.