Barcelona odlučna dovesti Danija Olma

Foto: Twitter

Pokušaj dovođenja Danija Olma na samom kraju ljetnog prijelaznog roka nije uspio, ali Barcelona je odlučna u namjeri da vrati u svoje redove bivšeg nogometaša Dinama, koji je otišao iz Katalonije u Zagreb kao mladić i u hrvatskom prvaku se razvio u igračku veličinu i došao do statusa španjolskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Barcelona ga želi dovesti u siječnju, a ako to ne bude moguće onda svakako na ljeto, piše Mundo Deportivo.

Španjolski mediji navode i kako je Olmo pristao na Barcelonine uvjete, no RB Leipzig nije bio raspoložen za prodaju jednog od svojih najvažnijih igrača u zadnji trenutak, bez dovođenja odgovarajuće zamjene.

– Barcelona ga je htjela dovesti zadnji dan prijelaznog roka, ali bilo je nemoguće zadnji dan to napraviti iz puno razloga, rekao je Olmov zastupnik Andy Bara za Hinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Leipzig jednostavno to ne želi. Probali smo napraviti sve što je u našoj moći, dodao je Bara.

Ako Olmo ode iz Leipziga za traženih 75 milijuna eura, radovat će se i u Dinamu, jer je prilikom njegova transfera iz Zagreba dogovoreno da hrvatskom prvaku pripada 20 posto od razlike cijene za koju ga je otkupio Lepzig. To je oko 23 milijuan eura, što znači da bi od preostalih 50-ak milijuna Dinamu pripalo 10-ak milijuna eura, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.