Barcelona predstavila pojačanje, Bartomeu se fotografirao pa pobjegao pred neugodnim pitanjima novinara

Foto: Twitter

Iako još uvijek status Lionela Messija nije definiran, Barcelona radi na novim pojačanjima. Barcelona je predstavila novo pojačanje, s pojačanjem Barce fotografirao se predsjednik kluba, Josep Maria Bartomeu, nakon toga je jednostavno, a što je posve razumljivo s njegove strane gledajući, pobjegao od neugodnih pitanja novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Barcelonu je pojačao mladi portugalski napadač Trincao koji je stigao iz Sporting Brage za svotu od 31 milijuna eura te je potpisao petogodišnji ugovor s katalonskim velikanom.

Bartomeu je otišao kao bi izbjegao pitanje novinara zbog situacije s Messijem, dakako da bi ga novinari ponešto pitali o tome. Prije svega hoće li Messi doista i kada otići i hoće li otići sam Bartomeu ako bi to pomoglo eventualnom Messijevom ostanku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.