Barcelona propustila tri gola prednosti u Vigu

epa09568065 Celta de Vigo's Javi Galan (R) and Augusto Solari (L) in action against FC Barcelona's Gavi (C) during a Spanish LaLiga soccer match between Celta de Vigo and FC Barcelona at Balaidos stadium in Vigo, Galicia, northern Spain, 06 November 2021. EPA/Lavandeira jr

Tri pogotka prednosti nakon prvog poluvremena ispustili su nogometaši Barcelone na gostovanju u Vigu, gdje je domaća Celta pogotkom u završnici dvoboja 13. kola španjolske La Lige uspjela osvojiti bod odigravši 3-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u 5. minuti mrežu je zatresao Ansu Fati. U 18. minuti je Barcelonin kapetan Sergio Busquets postigao svoj prvi pogodak u La Ligi nakon dvije godine, a u 34. minuti je Memphis Depay glavom poslao loptu u mrežu na ubačaj Jordija Albe.

Barcelona je sa 17 bodova privremeno na devetom mjestu, a za vodećim Real Sociedadom zaostaje osam bodova. Celta Vigo je sa 12 bodova na 14. poziciji.

U prvoj utakmici subotnjeg programa Espanyol je kao domaćin svladao Granadu sa 2-0. Adria Pedrosa (30) i Raul de Tomas (42) bili su strijelci za pobjednike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.