Bayern odbio dovesti Ronalda, Portugalac nezadovoljan u Unitedu

Foto: fah

Jutros su brojni svjetski mediji objavili vijest kako bi Cristiano Ronaldo trebao napustiti Manchester United, te kako bi nova destinacija sjajnog Portugalca trebao biti Bayern iz Munchena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, tijekom dana situacija oko nezadovoljnog Ronalda se iskristalizirala, a kako sada stvari stoje, Bayern nije zainteresiran za dolazak napadača Uniteda.

Sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić danas je odbacio bilo kakvu vezu s dolaskom Ronalda:

– Cristiano Ronaldo je vrhunski igrač, s nevjerojatnom karijerom. Ipak, sve glasine oko dolaska Ronalda nisu istina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je protekle sezone u 39 nastupa za ‘Crvene vragove’ postigao 24 gola i podijelio tri asistencije, ali njegov klub nije bio na toj razini.

United je ostao bez Lige prvaka, natjecanja u kojem je Portugalac apsolutni gospodar. Upravo to, ali i nedostatak vizije u vođenju kluba potaknuli su peterostrukog osvajača Zlatne lopte na odlazak iz kluba, tvrde mediji, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.