Bayern smijenio hrvatskog stručnjaka Niku Kovača: Poraz od njegovog bivšeg kluba bio je previše za čelnike

Foto: fah

Unatoč napisima u Bildu hrvatski stručnjak Niko Kovač ostao je bez trenerskog mjesta u Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u srijedu novi trener će protiv Olympiacosa voditi Bayern u Ligi prvaka.

Odluka je pala na večerašnjem sastanku, a nakon poraza 5:1 kod njegovog bivšeg kluba Eintrachta u desetom kolu Bundeslige.

Mediji Kovača smjenjuju već mjesecima, dok je on sam nakon jučerašnjeg poraza poručio: “Nisam naivan, znam kako stvari funkcioniraju u poslu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrali smo s igračem manje 80 minuta i stvarno je bilo teško. U drugom poluvremenu smo igrali očajno, napravili smo puno pogrešaka. Teško je sada reći što će odlučiti vodstvo kluba”, rekao je Kovač, koji je u sličnoj situaciji bio i na početku prošle sezone koju je na kraju završio s dvije titule.

“Nikad nisam doživio veći poraz u trenerskoj ulozi, ali nikad se ne predajem. Uvijek sam bio borac, lani smo bili u sličnoj situaciji, a ipak smo osvojili dvostruku krunu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.