Bayern suspendirao igrača jer je tetovažom prekršio mjere uvedene zbog koronavirusa

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Bayerna jučer su lakoćom svladali 4:1 momčad Hoffenheima, za koju je pogodak zabio hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić. Nije pomoglo. Uoči utakmice klub je iz sastava izbacio Corentina Tolissa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, francuski nogometaš šokirao je vodstvo Bayerna zato što je na društvenim mrežama objavio snimku na kojoj se tetovira, time je prekršio mjere Bundeslige glede zaštite od koronavirusa.

“Sretni smo što se utakmice Bundeslige mogu igrati unatoč situaciji, ali uvjet za to je da se igrači, treneri i ostali zaposlenici drže zdravstvenih mjera. Tolisso ih je prekršio iako ih je klub jasno izložio igračima. To je frustrirajuće i nećemo to tolerirati”, u priopćenju je objavio Karl-Heinz Rummenigge, inače izvršni direktor kluba, a svoje je kazao i trener Bayerna Hansi Flick.

“To je kod nas apsolutno zabranjeno. Jako mu je žao što se ovo dogodilo, ali ne može se ništa promijeniti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega se Tolisso javno ispričao zbog kršenja protokola, no isprika mu nije pomogla te je suspendiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.