Bayern u najjačem sastavu doživio debakl i ispao iz Kupa

epa09549533 Moenchengladbach's Manu Kone (L) celebrates after scoring the opening goal during the German DFB Cup second round soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Bayern Muenchen at Borussia-Park in Moenchengladbach, Germany, 27 October 2021. EPA/SASCHA STEINBACH CONDITIONS - ATTENTION: The DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Nogometaši Bayerna doživjeli su otiv Borussije Mönchengladbach jedan od najtežih poraza u novijoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Juliana Nagelsmanna izgubila je 5:0 iako je u goste Borussiji došla u praktički najjačem mogućem sastavu.

Već u 2. minuti Kouadio Kone iskoristio je lošu reakciju gostujuće obrane i zabio za 1:0 da bi u 15. minuti Ramy Bensebaini nakon fantastične akcije domaćina povećao prednost Borussije. Isti igrač je samo šest minuta kasnije realizirao jedanaesterac za 3:0, a debakl Bayerna nastavio se u drugom poluvremenu.

Na 4:0 povisio je nakon što su Upamecano i Hernandez gledali jedan drugoga dok je duga lopta išla prema Neueru. Embolo ju je uzeo i snažnim udarcem probio Neuera. Sedam minuta kasnije Davies je očajno dodao horizontalnu loptu na svojoj polovici, presjekao ju je Netz te sjajno proigrao Embola, a ovaj preciznim udarcem zabio za nestvarnih 5:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.