BBB odgovorili na komentare o trećem dresu

Foto: fah

Dinamo je u sjajnoj utakmici 1. kola SuperSport HNL-a pobijedio Istru 5:0 golovima Hoxhe, Theophile-Catherinea, Pierre-Gabriela te s dva gola Sandra Kulenovića. Tako je predstavljen novi treći Dinamov dres. I dok neki smatraju da je nedopustivo što nema klasičnog Dinamova grba nego samo malo slova “d”, službenim su se priopćenjem oglasili Bad Blue Boysi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon sinoćnje rapsodije na Maksimiru javili su se veliki dinamovci i ‘hrvatine’, ali ne zbog komentara na igru, rezultat i atmosferu na stadionu, nego da bi kritizirali to što je Dinamo jučer nastupio u svom TREĆEM dresu na kojem je originalni grb Dinama zamijenilo malo slovo d bez hrvatskog znakovlja.

Podsjećamo te velike dinamovce i ‘hrvatine’ da originalni grb kluba na TREĆOJ garnituri dresova ne stanuje posljednjih pet sezona! Da stvar bude gora, Dinamo je bez originalnog grba igrao i neke od najvećih europskih utakmica koje su sigurno gledali. Pa pitamo sve te velike dinamovce, otjerane glasnogovornike, bivše članove nekih klupskih tijela zašto vam skrnavljenje Dinamovog grba nije smetalo tada?

Nije grb na Dinamovom TREĆEM dresu ono što njima smeta. Njima smeta to što Dinamo postaje normalan klub bez seljačina, kleptomana i narcisoidnih ljigavaca koji se Dinama sjete samo kad im nešto treba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez guzičara i poltrona čija je ljubav prema klubu naglo nestala s prvim zrakama proljeća 2024. godine. Paradoksalno, dresove za ovu sezonu pa i taj “sporni”, “nehrvatski” TREĆI dres izabrala je stara Uprava. I baš su lijepa sva tri, a TREĆI nam je nekako od danas i najljepši.

Sportski pozdrav

Bad Blue Boys Zagreb”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.