BBB-i pozivaju na Maksimir: ‘Dok padaju maske, ispadaju kosturi iz ormara…’

Foto: fah

Navijači Dinama, Bad Blue Boysi, nakon prvenstvene utakmice u Vinkovcima, Dinamove pobjede i kontroverznog jedanaesterca za modre, pozivaju sve u Maksimir na utakmicu ove subote od 15 sati protiv ”Diva iz predgrađa”, odnosno zaprešićkog Intera. Mediji javljaju kako je riječ o ”navijačkoj mobilizaciji…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju koje nije nimalo ”optimistično” BBB-u pokazuju otvoreno nezadovoljstvo stanjem u hrvatskom nogometu koje nije od jučer, nakon utakmice u Vinkovcima BBB-i su vratili igračima dresove koje su im ovi bacili na tribine, a nezadovoljstvo se javlja i poslije izbacivanja Futsal Dinama iz Hrvatskog kupa.

BBB-ima stiže potpora i iz ostalih dijelova zemlje.

 Priopćenje BBB-a donosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas, dok padaju maske i ispadaju kosturi iz ormara, ti si na izmaku snaga. Dvadeset i kusur godina te gledamo kako skupa s nama trpiš razne jebivjetre i lešinare koji se poigravaju s tvojim imenom, nesvjesni tvoje veličine i u kojim se sve malim stvarima krije tvoja ljepota. Osvajaš titule, desetak godina u nizu, prvak si svoje države, ali nisi sretan ni ti, nismo ni mi. Nekada smo više uživali u tvojim titulama, ali i u tvojim epohalnim kiksevima. U gradu te se sve rjeđe sjete, umorili su se od čekanja. Nije lako danas ni tebi, a ni nama s tobom. Davno smo iza sebe ostavili razum, smisao i logiku i ne odustajemo od tebe.

SUBOTA 15.00 – SVI NA SJEVER!, poručili su BBB…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.