BBB u akciji prikupljanja članova: Nakon obraćanja Mamića pridružilo nam se 4 tisuće ljudi

BBB
Foto: fah

Nekoliko dana prije važne skupštine Dinama Bad Blue Boysi (BBB) krenuli su u prikupljanje članova kako bi dobili što više od osam mjesta u skupštini, koja će dobiti povjerenici s najviše članova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Nastavak problema u Dinamu: Povjerenici uputili oštro priopćenje

“6290 nesponzoriranih članova kluba – to je rezultat akcije Bad Blue Boysa i Dinamovaca koja je trajala svega nekoliko dana. Ovaj broj je poruka svima koji misle da se manipulacijama i prevarama može protiv navijača Dinama sa svih tribina.

Također želimo naglasiti da se, nakon obraćanja šefa zločinačke organizacije svojim podanicima, u dva dana ovoj akciji pridružilo 4 tisuće ljudi! Nastavimo zajedno dalje jer zajedno možemo sve.”, objavili su na Telegramu.

Skupština će se održati 9. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.