Belgijski reprezentativac Axel Witsel odbio Juventus i prihvatio kineske dolare…

Foto: Twitter

Vezni igrač ruskog Zenita i belgijske nogometne reprezentacije Axel Witsel (27) odbio je ponudu Juventusa i karijeru će nastaviti u Kini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Witsel je bio na korak do potpisa ugovora s torinskom ‘Starom damom’, međutim tada je dobio ponudu Tianjin Quanjiana koja se ne odbija.

Kinezi su mu ponudili četverogodišnji ugovor vrijedan čak 18 milijuna eura po sezoni, dok će Zenit dobiti 20 milijuna eura odštete. Rusi mu nisu radili nikakve probleme oko transfera u Kinu jer je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora, a Juventus je nudio svega šest milijuna eura odštete.

“Odluka nije bila laka jer je Juventus jedan od najboljih klubova na svijetu. Međutim, iz Kine je stigla ponuda koja se ne odbija,” kazao je belgijski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Witsel je dres Zenita nosio posljednjih pet godina, a prije toga je igrao za Benficu i Standard. U dresu belgijske reprezentacije sakupio je 76 nastupa postigavši osam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.