ATP Chennai: Poraz Nikole Mektića, Marin Čilić slobodan, Borna Ćorić protiv Hyeon Chunga

Foto: fah

Hrvatski tenisač Nikola Mektić poražen je u 1. kolu ATP turnira u indijskom Chennaiju od Belgijanca Stevea Darcisa 2-6, 3-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mektić je do glavnog turnira stigao kroz kvalifikacije, međutim protiv 86. tenisača svijeta nije mogao. Sve je bilo gotovo za manje od sat vremena igre.

Foto: Twitter

Mektić, koji se nalazi na 331. mjestu na ATP ljestvici, je u kvalifikacijama pobijedio Talijana Federica Gaia i Argentinca Marca Trungellitija.

U Chennaiju nastupaju još dvojica hrvatskih tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Čilić je postavljen za prvog nositelja i u 1. kolu je slobodan, dok Bornu Ćorića, koji je šesti nositelj, na startu turnira očekuje susret protiv Koreanca Hyeon Chunga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.