Bilić frustriran: ‘Ovo je težak poraz, ne možemo se ničime opravdati’

epa08834894 Manager Slaven Bilic (L) of West Bromwich kicks a canon drink during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Bromwich Albion in Manchester, Britain, 21 November 2020. EPA/Cath Ivill / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Slavenu Biliću ove sezone nije nimalo lako, naime, njegov WBA pred grčevitom je borbom za ostanak u Premiershipu. Nakon što je u prošlom kolu napokon došao do pobjede u Premier ligi protiv Sheffield Uniteda došlo je do novog potonuća. Naime, na svom Hawthornsu bivši hrvatski izbornik doživio je težak poraz. Crystal Palace je pobijedio WBA sa čak 5:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Bilić, dakako, nije imao razloga za zadovoljstvo, ipak je stao pred kamere BBC-a te je kazao:

”Ovo je velika frustracija za nas. Igrali smo dobro do tih 1:1, bili i bolji u pojedinim trenucima. Ovo je težak poraz, ne možemo se ničime opravdati. Prestali smo vjerovati u nas nakon crvenog kartona koji nas je slomio…”

U prvoj reakciji poslije debakla bivši izbornik Vatrenih nije mogao sakriti frustraciju činjenicom da na kontu ima tek šest osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Primili smo jeftin prvi pogodak, ali čim smo se vratili i zavladali igrom, dogodio nam se crveni karton. To je bio odlučujući, prijelomni trenutak dvoboja. Po meni, nije to bio udarac Pereire, ali sudac je dao VAR-u za pravo. Nije to, kao što rekoh, bilo nešto pregrubo. Više je reakcija igrača suce uvjerila da je to za isključenje”, rekao je nadalje Slaven Bilić, a onda je komentirao situaciju iz drugog poluvremena, koja je također bila jedna od bitnih na utakmici.

”Trebali smo dobiti jedanaesterac nad Gallagherom prije no što smo primili drugi gol. Nisam sretan kako smo reagirali nakon toga, slomili smo se. Zahu nismo mogli zaustaviti…”, poručio je hrvatski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.