Bišćan: “Dečki su prezentirali hrvatski nogomet na pravi način”

igor bišćan
Foto: HNS

Izbornik Hrvatske U-21 Igor Bišćan te mladi reprezentativci Nikola Moro i Dario Špikić komentirali su kvalifikacijsku pobjedu protiv Litve (7:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Situacija je bila specifična nakon te utakmica sa Škotima. Svakim danom smo ostajali bez nekolicine igrača, naposljetku nastupili bez sedmorice prvotimaca te nije bilo idealne pripreme. Ipak, dečki su ostali ozbiljni, odradili svoj dio u jednažbi i čekamo hoće li nas poslužiti drugi rezultati. Ja sam zadovoljan s 95 posto svega što smo odradili otkako sam postao izbornik, a onih pet minuta mladenačkog blackouta mogu razumijeti”, rekao je Igor Bišćan.

“Dečki su pokazali kako se igra za Hrvatsku, prezentirali su hrvatski nogomet na pravi način – efikasno, kombinatorno i ozbiljno. Kvalifikacije su bile čudne, ali igrači su uvijek motivirani. Danas su bili smireni, pametni, nije im želja zamaglila prosuđivanje koje bi ih odvelo u nemirne vode. Ne samo da znaju igrati, nego se znaju i natjecati, a to im je važno za daljnju karijeru”, dodao je.

“Divković je tipičan hrvatski igrač, tehnički jako dobar, inteligencijom na potrebnoj razini i prezentirao se u jako lijepom svjetlu, u utakmici koja nije bila jednostavna i kada je praktično prvi puta s nama. Još su neki naznačili svoju kvalitetu, a dosta je mlađih odigralo zapažene uloge jer bit će nositelji igre u sljedećem ciklusu”, zaključio je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.