Bišćan: Leko je dobitak za hrvatski nogomet

Foto: fah

Trener Dinama Igor Bišćan održao je konferenciju za medije uoči posljednjeg derbija ove sezone s Hajdukom na Poljudu, gdje Modri imaju priliku osigurati naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Derbi je derbi, najveća naša utakmica. Ovaj će biti poseban jer imamo priliku potvrditi na Poljudu naslov prvaka iako o tome moram priznati da uopće nismo pričali. Pripremali smo se za utakmicu kao za svaku drugu. Naravno, očekujem sve ono što derbi nosi, kaže Bišćan te nastvlja.

– Puno želje, puno emocija i puno tenzija na samom terenu i ta utakmica će biti drukčija nego sve ove druge otkad sam ja ovdje. Hajduk će sigurno napraviti sve da nam ne dopusti da proslavimo titulu na Poljudu, rekao je Bišćan u uvodu.

Petković je spreman, ali pitanje je koliko može biti od pomoći momčadi, a ističe da su svi ostali zdravi osim Šutala i Theophile-Catherinea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan je rekao da nema pritiska, a medije je ipak podsjetio da ima jednu pobjedu na Poljudu, iako ona nije bila u dresu Dinama.

– Nemam tremu, ona je prošla u prijašnjim utakmicama. Sigurno da je uzbuđenje prisutno, derbi je to iako ima više od 24 sata do utakmice. Po pitanju pripreme je manje više sve isto, maksimalno ozbiljno kao i za svaku utakmicu. Skoro ste u pravu. Pobijedio sam jednom, ali ne u dresu Dinama. Imam jednu pobjedu, a na vama je da izvučete s kime je to bilo. Da, statistika je takva kakva je i napravit ću sve da dođem do pobjede.

Trener Hajduka Ivan Leko danas ranije je pohvalio Bišćana i poručio kako se znaju dugo te će gotovo sigurno ići na tri boda. Pohvale kolegi iz Splita uzvratio je i Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije nikome jednostavno ni u Splitu ni ovdje u Dinamu, ali Leko je dobitak za hrvatski nogomet. Takve ljude trebamo podržati, osobito mi međusobno kolege, a i navijači i javnost koji bi trebali imati malo više strpljenja s obzirom na to o kakvom treneru se radi, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.