Bivši Dinamov igrač htio se vratiti u Zvezdu, Uprava ga odbila

Foto: Instagram

Bivši Dinamov igrač Luis Ibanez, koji je nosio modri dres od 2008. do 2015., ispričao je za srpske medije da se dvaput htio vratiti u Crvenu zvezdu, no kako ga je Uprava tog kluba odbila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad god sam pitao da se vratim, postojao je neki razlog. Novac nije bio problem. Naravno da me razočaralo. Kad sam bio u klubu nismo primali plaću po tri-četiri mjeseca, a nisam rekao riječ”, rekao je za Sportski žurnal.

“Za Zvezdu me vežu prelijepe uspomene. Navijači mi na Instagramu svakodnevno šalju poruke i pitaju kad ću se vratiti u klub. Velika je stvar kad ljudima ostaneš u lijepom sjećanju”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.