Bivši nogometaš Barcelone: ”Došlo je vrijeme, igrači su moralno obvezani reagirati i dati novac, to se radi od srca”

Foto: fah

Bivši nogometaš Barcelone, bivši argentinski reprezentativac, Javier Mascherano, prokomentirao je činjenicu da se posljednjih tjedana cijeli svijet bori protiv pandemije opasnog virusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mascherano smatra da su nogometaši, kao oni čija su primanja astronomska, barem kod TOP nogometaša, moralno obvezni pomoći u borbi s virusom.  Naime, u ovim teškim vremenima igrači koji imaju puno, daleko više od, primjerice, prosječnih navijača, su također pozvani sudjelovati u rješavanju problema koji je postao vrlo ozbiljan. I, dakako, dobar dio nogometaša pomaže svojim donacijama, netko više, netko manje, netko simbolično, a netko reda radi…

“Nogometaši su sada lake mete jer su ljudi o čijim se primanjima stalno priča. Došlo je do toga da su moralno obvezani reagirati i dati novac. Jasno je da u ovakvoj situaciji svi moramo pomoći”, rekao je Mascherano te je dodao:

“Mnogim nogometašima ne morate ništa ni reći, oni već pružaju ruku. Puno sam donirao i nikad nisam htio s tim ići u medije. To se ne radi zato što ti netko kaže, to se radi od srca.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.