Bivši trener: Modrić je najkompletniji igrač – razumije nogomet, daje ravnotežu, kvalitetan je

Foto: fah

Bivši urugvajski nogometaš Gustavo Poyet, koji je bio trener Luki Modriću u londonskom Tottenhamu, rekao je da je 36-godišnji veznjak Hrvatske i Real Madrida najbolji igrač kojeg je ikada trenirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kad bih morao odabrati najboljeg nogometaša od svih koje sam trenirao, to je bez sumnje Modrić. Zbog svega. Zbog razumijevanja nogometa, zbog ravnoteže koju daje igri svoje ekipe i zbog svoje kvalitete. On je najkompletniji igrač, izjavio je 54-godišnji Poyet u intervjuu objavljenom u petak u španjolskim internetskim novinama El Confidencial.

– Modrić je igrač drugačije, različite razine. Prije godinu dana činilo se da mu je došao kraj, no sada se čini da njegovoj karijeri nikada neće doći kraj. Svaki put je sve bolji i bolji, napomenuo je Poyet koji je bio i glavni trener engleskih Brightona i Sunderlanda, atenskog AEK-a, Real Betisa, Bordeauxa, kineske Shenhue i čileanske Universidad Catolice te pomoćni trener Swindon Towna i Leedsa.
– Talentiran je i fizički spreman. Čuva se, igra pun želje i strasti te koristi svoje iskustvo. Zahvaljujući svemu tome čini razliku na terenu, istaknuo je Poyet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.