Bjelica: ‘Igramo protiv kvalitetne i talentirane momčadi, no vjerujemo u sebe’

epa07938969 Dinamo Zagreb head coach Nenad Bjelica (L) and player Emir Dilaver (R) attend a press conference in Kharkiv, Ukraine, 21 October 2019. Dinamo Zagreb will face Shakhtar Donetsk in the UEFA Champions League group C soccer match in Kharkiv, Ukraine on 22 October 2019. EPA/SERGEY DOLZHENKO

Trener Dinama Nenad Bjelica i stoper Emir Dilaver održali su konferenciju za novinare uoči utamice protv Šahtara u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želimo srušiti lošu statistiku protiv ukrajinskih klubova. Igramo protiv kvalitetne i talentirane momčadi, no vjerujemo u sebe i da ćemo sutra biti bolji”, poručio je Bjelica.

“Svjesni smo Šahtarove kvalitete. Sudjelovanje u Ligi prvaka govori koliko je jak. Igrači su kvalitetni i talentirani, nositelji u reprezentaciji. Ovi koji nisu Ukrajinci su Brazilci, a svi znamo kakvi su oni nogometaši. Vjerujemo u dobru utakmicu, dobro se prezentiramo u Europi i vjerujemo da će tako biti i sutra”, dodao je.

“Ne sumnjamo u to da su nas analizirali. Imaju puno ljudi u klubu koji znaju Dinamo. Imamo prepoznatljiv stil, no mi možemo mijenjati svoj način igre i prije i tijekom utakmice. Ne možemo igrati samo u jednom sistemu već više njih, vidjet ćemo postoji li još neki sistem na svijetu s kojim ih možemo iznenaditi sutra”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvalitete suparnika svjestan je i Emir Dilaver.

“Imat ćemo dosta posla, znamo da su kvalitetni, no spremni smo na to. Gledali smo kako su igrali, ali najvažnije da smo spremni”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.