Bjelica među glavnim kandidatima za poljskog izbornika

Foto: fah

Poljaci nakon odlaska Czeslawa Michniewicza tragaju za novim izbornikom nogometne reprezentacije, a čini se da je među glavnim kandidatima hrvatski stručnjak Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih poljskih nogometaša u povijesti i trenutačni dopredsjednik UEFA-e, u poljskom nogometu prilično utjecajni Zbigniew Boniek, objavio je na Twitteru poruku s dva slova “NB” i tako potpirio špekulacije da će upravo Bjelica preuzeti poljsku reprezentaciju.

Bivši trener Dinama i Osijeka je od 2016. do 2018. godine radio kako trener Lecha iz Poznana i poljski nogomet mu je prilično poznat.

– Bjelica je stranac koji ne bi tražio preveliku plaću. Jako dobro govori poljski i sposoban je napaviti zaokret u reprezentaciji. Jedini je problem što je pokazao da zbog temperamenta lako ulazi u konflikte, piše portal Gol 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Bjelicu, poljski mediji kao glavne kandidate donose imena Vladimira Petkovića i Hervea Renarda.

Podsjetimo, nakon odlaska s klupe Osijeka Bjelica je nezaposlen, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.