Bjelica na korak do Dinama: Ugovor s njemačkim klubom najveći problem?

Foto: fah

Kako se čini, hrvatski trener Nenad Bjelica sve je bliže angažmanu u Dinamu. Momčad privremeno vodi Sandro Perković nakon odlaska Sergeja Jakirovića, ali do subote će biti objavljeno ime novog trenera. Bjelica se ispostavio kao najizgledniji kandidat, no, još je neke stvari potrebno riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je i dalje pod ugovorom s berlinskim Unionom, koji je vodio od studenog 2023. do svibnja 2024. godine, kada je smijenjen zbog slabih rezultata u borbi za ostanak. Berlinski klub na kraju je ostao u Bundesligi. No, njegov ugovor s njemačkim prvoligašem vrijedi do 2026. godine, što znači da bi ga trebao raskinuti kako bi se vratio u Dinamo.

I tu dolazimo do financija, koje su navodno o glavna tema razgovora između trenera i Dinama. Još nije dogovoren raskid tog ugovora ni Bjeličin angažman u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.