Bjelica nakon ispadanja iz Lige prvaka: ‘Nisam razočaran jer smo dali sve od sebe’

Foto: snimka zaslona

Trener Dinama Nenad Bjelica bio je dan nakon ispadanja Modrih u zadnjem pretkolu Lige prvaka gost u našoj emisiji o Ligi prvaka. Nakon prospavane noći bio je mirniji, ali, očekivano, razočaran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisam se odmorio, spavao sam tri-četiri sata, isto kao i moji igrači, ali to je nogomet. Moj dojam je da smo više zaslužili prolaz, da smo u dvije utakmice ukupno bili bolja momčad, da smo pokazali bolju igru i više zalaganja. Krivo mi je, ali nisam razočaran, bio bih razočaran da moji igrači nisu dali sve od sebe na terenu, dali su, ali to nije bilo dovoljno, rekao je Nenad Bjelica za HRT.

Ekipa koja u 60 minuta ništa nije napravila u dvije minute zabije dva gola, šok je to za igrače, rekao je još Bjelica, a svi u studiju su se složili kako je penal za Young Boyse, koji je preokrenuo tijek utakmice, bio izvrsna profesionalna gluma švicarskog napadača.

Borio sam se da Hajrović ostane, tijekom priprema sam vidio koliko je dobar i koliko želi ostati u Dinamu. Vrlo je zanimljiv i nepredvidljiv, to ja takav igrač, treba ga čekati i nadam se da će nastaviti s ovakvim igrama, rekao je o u zadnje vrijeme ponajboljem Dinamovom igraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo me nije razočarao i uvjeren sam da će se vremenom biti puno bolji, rekao je Igor Cvitanović.

Naš sudački ekspert Mario Strahonja smatra da je sudac Kuipers bio ispod očekivane razine: Bio je i kandidat za finale SP-a, riječ je o dobrom sucu, ali jučer jednostavno nije bio na nivou intenziteta i zahtjevnosti utakmice, rekao je Strahonja: Kao da je bio potpuno van utakmice, kao da je sudio sa 70 posto svojih kapaciteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.