Bjelica nakon pobjede: ‘Totalno sam promašio pripremu utakmice’

Foto: fah

Osijek je u 23. kolu 1.HNL-a nakon preokreta svladao Varaždin, a trener Osječana Nenad Bjelica priznao je kako je on bio krivac za loše prvo poluvrijeme Bijelo-plavih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bili su bolji, imali su čak šansu za 3:0, jednostavno se nismo dovoljno dobro snašli na terenu. Drugo poluvrijeme je dosta dobro izgledalo i na kraju je to apsolutno zaslužena pobjeda, rekao je Bjelica nakon utakmice.

U 15 minuta odmora između dva poluvremena, Bjelica je uspio motivirati svoje igrače…

– Ja sam preuzeo odgovornost na sebe, dečkima nisam ni povisio ton. Totalno sam promašio pripremu utakmice, ne na psihološkom planu, nego na taktičkom planu potpuno smo nešto drugo očekivali od Varaždina. Na terenu smo se susreli s jednim drugim sustavom, izenadili su nas. U svlačionici nisam želio previše ni pričati o tom prvom poluvremenu, jednostavno sam želio da u drugom poluvremenu budemo fokusirani, da probamo tih 4-4-2 iskoristiti maksimalno i mislim da smo to napravili, rekao je strateg Osječana te dodao: – Imamo srce, što govorim puno puta. Trebat će nam veliko srce da se borimo poriv moćnijih od nas, u svakom pogledu moćnijih, i dečki su danas pokazali veliko srce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Ivan Santini je u svom debiju za Osijek izborio kazneni udarac i postigao pogodak.

– Nema odustajanja, šteta bi bilo, momci su došli do ove pozicije boreći se, igrajući odličan nogomet, šteta bi bilo sada stati. Ovako kako smo odigrali drugo poluvrijeme to nam treba nam biti primjer. Mi smo svi zajedno, kao jedna ekipa, u obrani i napadu, borimo se za svaku loptu i nogomet te uvijek nagradi ako tako igraš, rekao je Santini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.