Bjelica nije posve zadovoljan: ‘Puno smo se trošili, nismo ih imali pod kontrolom’

Foto: fah

U prvom susretu drugog pretkola nogometne Lige prvaka Dinamo je u Tbilisiju pobijedio gruzijskog prvaka Saburtalo sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenad Bjelica nije bio posve zadovoljan s onim što su pokazali njegovi dečki.

“Nismo stajali blizu igračima, to je bio naš problem. Istina, nisu oni imali nekakve velike prilike za postizanje pogotka, ali nekako smo puno trčali u prazno. Puno smo se trošili, nismo ih imali pod kontrolom, zapravo nepotrebno smo se trošili”, rekao je Bjelica nakon utakmice, prenose Sportske novosti.

“Drugo poluvrijeme bilo je puno bolje, stali smo bliže, bolje smo se organizirali u defenzivi, došli smo do naših šansi, dvije smo iskoristili od 3-4 koje smo imali”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Definitivno Dinamo danas nije igrao na razini na kojoj smo ga vidjeli u posljednje dvije utakmice. Ali, kažem, ova momčad je bila velika nepoznanica ne samo za nas nego za cijelu javnost, tako i za moje igrače. Mi u stručnom stožeru vidjeli smo velike kvalitete ove momčadi, to je momčad koja pod pritiskom igra bez problema. Jer oni zaista nemaju nikakav pritisak da moraju proći u kvalifikacijama Lige prvaka. Oni su jednostavno igrali nogomet, a ako im daš prostora, kao što smo im mi dali onda se stvori problem. Cijela priča se sastojala u tome da smo bliže stajali njihovim igračima, nismo im dozvolili da stvaraju višak na bokovima. Imali su zapravo samo jedan udarac Rolovića kojeg je Livaković obranio, sve drugo smo iskontrolirali. Nismo na kraju imali još nekakve situacije koje smo mogli riješiti”, kritičan je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.