Bjelica Španjolcima o Dinamu: ‘Vrijeme će reći tko je u pravu’

Foto: fah

Bivši trener Dinama, Nenad Bjelica, dao je intervju za AS. Govorio o razlazu s klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Postigli smo stvari koje se u klubu nisu dogodile 50 godina. No u nogometu sam vidio i gore stvari. Vrijeme će reći tko je u pravu. Dao sam sve od sebe, pokušao sam individualno poboljšati momčad i igrače. Imali smo dvije povijesne sezone”, opisuje Bjelica.

Što planira u budućnosti?

“Želim trenirati u nekim od najjačih svjetskih liga. Mislim da je nakon 13 godina treniranja i 470 utakmica vrijeme za to. Pored hrvatskog jezika, govorim španjolski, talijanski, njemački, engleski i poljski. To mi otvara mnoga vrata”, ističe Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad sam trenirao Dinamo, stizale su ponude iz zemalja poput Emirata i Kine, ali novac me ne zanima. Želim pokazati svoju vrijednost u nekim vrhunskim ligama kao što su talijanska, njemačka ili španjolska”, opisao je.

Komentirao je i Modrića, Rakitića i Šukera

“Modrić ne bi trebao bi trebao napustiti Madrid. Rakitić je mlađi, moćda nije na nivou toliko ove godine, ali za Barcelonu je uvijek bio važan. Zaslužuje bolji tretman”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šuker je predsjednik HNS-a i s njim sam jako dobar prijatelj”, otkriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.