Blaž Slišković: ‘Svi su dali svoj obol, a ja sam imao samo sreću da sam im mogao biti vođa’

Foto: fah

Blaž Slišković trener je Zrinjskog, a sada je osvojio i svoj prvi naslov prvaka BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretni smo svi zbog ovog uspjeha, jer nije mala stvar opet potvrditi status najbolje momčadi u državi i to dva kola prije kraja. Ostvarili smo cilj koji smo zacrtali još za vrijeme ljetnih priprema za ovu sezonu i zasluženo smo osvojili naslov. Najviše smo pokazali od svih, bez obzira što je bilo loših trenutaka, bili smo najkonstantniji i nema nikakve primjedbe našoj tituli”, rekao je za Sportske novosti.

“Sve je to samo sreća, moglo se lako dogoditi da umjesto mene dođe netko drugi, treći ili četvrti. Prihvatio sam ovaj posao onda kada je Zrinjski bio u krizi, prihvatio sam jer se nisam bojao izazova. Dobio sam momčad kakvu sam naslijedio i vjerovao sam u te momke i to nas je nagradilo. Uoči ove sezone doveli smo pojačanja koja su se pokazala pogođenim, počevši od Stanića, Bencuna ili Bekrića. Svi su dali svoj obol, a ja sam imao samo sreću da sam im mogao biti vođa. Ono što ja mislim da mi je najveći posao jest to što sam napravio atmosferu bez koje nema uspjeha. Uzalud kvaliteta, ako nema zajedništva. Međutim, ne bih uvećavao svoje zasluge, jer ovo je uspjeh cijele obitelji Zrinjski”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.