Bogdanović briljirao protiv Minnesote

Foto: fah

Naš košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović odigrao je sjajnu utakmicu za Brooklyn Netse protiv Minnesote, u kojoj je njegova momčad slavila u gostima sa 122:106.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je na terenu proveo 27 minuta, te je za to vrijeme ubacio 21 poen, a dodao je i četiri skoka i dvije asistencije. S ovih 27 poena, Bogdanović je postavio prosjek koševa u prvoj sezoni na 8 poena, s čime je preskočio našeg najvećeg košarkaša svih vremena, Dražena Petrovića, koji je za Portland u prvoj sezoni imao prosjek od 7,6 ubačaja po utakmici.

Jedini raspoloženiji od Bogdanovića u momčadi Brooklyna bio je Joe Johnson, koji je ubacio poen više, skok više i asistenciju više od našeg reprezentativca. U redovima domaćina najbolji je bio Kevin Martin koji je ubacio 23 koša.

Za razliku od Bogdanovića, naš drugi predstavnik u NBA, Damjan Rudež nije imao tako dobru večer, ni on, a ni njegova Indiana koja je pretrpjela težak poraz protiv Toronta. Pacersi su izgubili sa 117:98, a Rudež je proveo svega dvije minute na parketu, bez ostvarenog učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:
Minnesota – Brooklyn Nets 106:122
Indiana – Toronto 98:117
Washington – Portland 105:97
Boston – Philadelphia 108:89
Memphis – Denver 92:81
Miami – Cleveland 106:92
Dallas – Oklahoma 119:115
Utah – Charlotte 94:66
Sacramento – Atlanta 103:110
Golden State – LA Lakers 108:105

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.