Bogdanović: ‘Nismo oni pravi, ne igramo dobro, posebno ja’

Split, 1.76.2021. Kvalifikacijska utakmica muške košarkaške reprezentacije za plasman na OI Hrvatska - Tunis.Na slici Bojan bogdanovic. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Hrvatski košarkaši teškom mukom su pobijedili Tunis sa 75:70 i izborili polufinale kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre koji se održava u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Žižić objasnio je veliki pad ovako:

– Popustila nam je koncentracija i tako smo izgubili veliku prednost od 14 poena. Lopta nam je bila statična, promašivali smo šuteve. Tako smo im dali vjetar u leđa i na kraju smo jedva pobijedili. Kao i uvijek, dao sam sve od sebe za reprezentaciju. Čeka nas Njemačka, daleko bolji protivnik. Igraju momčadsku košarku, s visokom linijom, što meni kao centru odgovara. Protiv takvog suparnika nećemo smjeti imati padove kao danas, nego ćemo od početka morati biti fokusirani.

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović priznao je da Hrvatska ne igra dobro, a tu ne izuzima sebe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nismo oni pravi, ne igramo dobro, posebno ja, ali, što je tu je, sad nas čeka Njemačka, koja igra kao Tunis, samo je puno kvalitetnija. Svakako moramo biti puno agresivniji. Danas su nas povukli Hezonja i Marčinković. Nadam se da ćemo se za Njemačku puno popraviti. Osnovno je da budemo puno agresivniji i individualno odgovorniji jer suparnicima dopuštamo previše lakih poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.