Mršić: ‘Napravili smo ono što smo željeli, ušli u polufinale, ali igra nije bila dobra’

Split, 1.76.2021. Kvalifikacijska utakmica muške košarkaške reprezentacije za plasman na OI Hrvatska - Tunis.Na slici Veljko Mršic. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Hrvatski košarkaši teškom mukom su pobijedili Tunis sa 75:70 i izborili polufinale kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre koji se održava u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Napravili smo ono što smo željeli, ušli u polufinale, ali igra nije bila dobra. U prvom poluvremenu smo igrali dobro, vodili 14 razlike, ali igrali smo previše brzopleto u napadu, nemamo strpljenja. U drugom poluvremenu isto. Primili smo 52 poena u drugom dijelu, a Tunis u cijeloj inače zabija do 60″, rekao je izbornik Veljko Mršić za Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.