Bogdanović: Vjerovali smo u pobjedu

U sedmom ovosezonskom pokušaju košarkaši Brooklyna stigli su do prve pobjede nad Atlantom svladavši Hawkse s 91-83 u svom Barclays Centeru i smanjivši zaostatak na 1-2 u prvom krugu NBA doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović je bio u početnoj petorci Netsa i za gotovo 34 minute (33:56) u igri stigao do učinka karijere u doigravanju ubacivši 19 koševa (šut 7/13, za tricu 3/7) uz tri skoka, tri ukradene lopte i jednu asistenciju. Posebno aktivan Bogdanović je bio na početku dvoboja kad je ppostigao 11 od prva 22 koša domaće momčadi.

“Odigrali smo odličnu obranu u prvom poluvremenu te na kraju treće i početkom četvrte četvrtine kad smo napravili seriju 18-0. Bio je to zajednički trud i velika momčadska pobjeda” – rekao je Bojan Bogdanović nakon što su Brooklyn Netsi uspjeli po prvi put ove sezone svladati Atlanta Hawkse i smanjiti zaostatak u seriji na 1-2.

Unatoč svim dosadašnjim neuspjesima protiv Hawksa, Netsi nisu bili obeshrabreni uoči prvog ovogodišnjeg nastupa u doigravanju pred svojim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odigrali smo dobro i obje utakmice u Atlanti. Pobjede su nam bile na dohvat ruke. Vjerovali smo da ih možemo pobijediti i to je bilo ključno”, pojasnio je Bogdanović kakvo je bilo ozračje u svlačionici uoči utakmice u kojoj Netsi nisu imali pravo na poraz.

“Ovo je doigravanje i u svakoj utakmici si pod pritiskom. I u sljedećoj ćemo ‘morati’ pobijediti”, rekao je Bogdanović koji će sa svojim Netsima u noći s ponedjeljka na utorak pokušati doći do druge uzastopne pobjede nad najboljom momčadi Istoka u regularnom dijelu i tako s rezultatom 2-2 otputovati na petu utakmicu u Atlantu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.