Bojan Bogdanović odmoran stigao u SAD: ‘Ponosan sam što sam na EuroBasketu mogao predstavljati svoju državu’

Foto: fah

I dok se Dario Šarić u SAD vratio ”umoran”, ”više psihički, nego fizički”, Bojan Bogdanović pun entuzijazma otputovao je preko velike bare. Hrvat je redstavljen u Indiani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Brooklyn Netsa, Washington Wizardsa, Pacersi su treća NBA momčad za najboljeg hrvatskog košarkaša na EuroBasketu, koji je jedini odigrao na razini koja se od njega očekivala.  Bojan je poručio kako mu selidba nije predstavljala problem.

“To je takav život sportaša u Americi”, rekao je Bojan Bogdanović, koji je objasnio i zašto je naposljetku u svojoj 28. stigao u Indianu. “U prijašnjim momčadima bio sam starter ili šesti igrač, a znam da ću i u Pacersima dobiti važne minute. Svi znaju da imam dobar šut, no želim popraviti svoju igru u obrani”, rekao je hrvatski košarkaš, koji je dobar dio ljeta proveo s reprezentacijom, no, tome unatoč otvoreno je rekao da je u Ameriku stigao  odmoran.

“Ponekad je dobro biti zaposlen preko ljeta, a ponekad je sjajno odmoriti glavu i tijelu. Trenutačno sam u dobroj fizičkoj spremi, a ponosan sam što sam na Eurobasketu mogao predstavljati svoju državu. Nakon EP-a imao sam dva tjedan slobodno”, zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred hrvatskom reprezentacijom su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, nažalost bez Bojana Bogdanovića, Darija Šarića i ostalih igrača iz NBA lige, prvu utakmicu Hrvatska pod vodstvom novog izbornika Ivice Skelina igra u 11. mjesecu protiv Nizozemske. Mnogi su skeptični kad je u pitanju konačni cilj i plasman Hrvatske na SP, koje se igra tek za dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.