Bojan Bogdanović se vratio nakon devet mjeseci

Foto: snimka zaslona

Nakon devet mjeseci Bojan Bogdanović se vratio na teren. Nije igrao od prekida prošle sezone u ožujku nakon čega je otišao na operaciju zgloba desne ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom prvom nastupu po povratku postigao je 11 poena uz šut iz igre 4-10, uz 4 skoka i 1 asistenciju.

“Ovo je prvi put u životu da nisam igrao ovako dugo. Zaista sam htio da mi se vrati dobar osjećaj, sretan sam što sam se vratio”, rekao je Bogdanović.

“Želim da uzima prave šuteve, a za njega je skoro svaki šut pravi kad je agresivan. Dobro je imati ga opet”, komentirao je nakon susreta trener Utaha Quinn Snyder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na parket je izašao u predsezoni protiv Phoenixa i odigrao je 17 minuta u susretu u kojem je njegova Utah pobijedila Phoenix Sunse bez Darija Šarića sa 119:105.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.