Borna Ćorić u četvrtfinalu turnira u Zhuhaiju, za polufinale protiv Andy Murraya?

Foto: fah

Hrvatski tenisač Borna Ćorić pobjedom protiv domaćeg tenisača Di Wua u osmini finala sa 6:3, 6:4 plasirao se u četvrtfinale teniskog turnira u Zhuhaiju. Podsjetimo, Čorić je pobijedio 339. igrača ATP ljestvice nakon sat vremena i trideset minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom setu 14. tenisač svijeta u dva je navrata uzeo servis, najprije za 4-3, a onda i za 6-3, u drugom je setu Borni bio dovoljan i jedan break za set i pobjedu u meču. Inače, tijekom meča Ćorić je servirao tri asa, a Wu šest.

Bio je to prvi susret Ćorića i Di Wua, no četvrtinalnu za pobjedu će hrvatski tenisač trebati puno više pokazati. Naime, igrat će protiv boljeg iz ogleda između Škota Andyja Murraya i Australca Alexa De Minaura (ATP-31.). Protiv australskog tenisača Ćorić do sada nije igrao, no, zato je s Murrayem (ATP-413.) igrao u četii navrata i dva puta pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.