Braća Dragić pod napadima zbog duženja s Dodikom: Evo što kažu!

Foto: fah

Prije nekoliko dana slovenski košarkaši, braća Goran i Zoran Dragić, boravili su u Banja Luci, a tamo im je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uručio i odličja – Njegoša prvog reda i medalja zasluge za narod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reagirali su slovenski mediji i javnost.

Mirza Begić, koji je igrao za reprezentaciju Slovenije rekao je da je to “strašno”.

Društvene mreže preplavljene su pak negativnim komentarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Košarkaši su nakon svega pokušali objasniti svoju stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želimo odbaciti da ovo ima političku pozadinu. Pokazali smo da smo protiv bilo kakvog nacionalizma jer smo odgojeni da poštujemo i cijenimo svakoga i još jednom se želimo distancirati od cijele priče. Nismo umiješani niti povezani s politikom, posebno onom s područja bivše zajedničke države”, poručili su Dragići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.